home
nieuws
vieringen
leerhuis
koor
agenda
identiteit
meedoen
contact
links
archief
anbi status
 
contactgegevens:


voor het leerhuis:
wiesje.verkooijen@gmail.com


voor het koor:
marjonstarrowsky@hotmail.com


voor  informatie over SOVE:
sove@dse.nl

stichting oecumenische vieringen eindhoven
SOVE wil inspireren
routebeschrijvingen 
  • Routebeschrijving naar de Ontmoetingskerk, Meerkollaan 3 , 5613 BS Eindhoven :
-vanaf het station zuidzijde b.v. vanaf 18e Septemberplein volgt u het Stationsplein, de Stationsweg  en de Fuutlaan totdat u na ca. 1200 mtr aan u rechterhand de Meerkollaan als zijstraat ziet. De Ontmoetingskerk ligt op hoek van die driesprong.
-vanaf de rondweg

Komt men per auto via de oostelijke rondweg van Eindhoven

·         Vanuit het zuiden over de Jeroen Boschlaan dan neemt linksaf de Tongelresestraat en vervolgens rechtsaf de Kievitlaan en dan rechtsaf de Parklaan, die bij de kerk op de Meerkollaan uitkomt.

·         Vanuit het noorden voegt men op de rondweg rechts uit direct na de rotonde van de Berenkuil (onderdeel van de Insulindelaan) en houdt men steeds rechts aan. Voor de T-splitsing met de Fuutlaan ligt de kerk.

 Met de buslijn 6  (vertrektijd  station Eindhoven om 17.41 en 18.11 uur) stapt u uit bij halte 'Remise Hermes'. U loopt in de richting waarin de bus verder rijdt, maar houdt voortdurend rechts aan; bijna voortdurend iets dalend en stijgend. Na ca. 500 mtr vindt u aan uw rechterkant de Ontmoetingskerk. Totale reistijd vanaf station ca. 12 minuten.
  • Route beschrijving naar Immanuelkerk, Teullandstraat 1, 5503VV Veldhoven:
-vanaf de N2 (Poot van Metz, alleen voor auto's,  komend over de A2 kies dan tijdig voor de N2!) neemt u de afslag 32. (Veldhoven Zuid) Op het einde van de afrit kiest u voor de richting Veldhoven. U komt dan op de (Karel de Grotelaan die overgaat in de) Kempenbaan. Die volgt u tot de kruising met de Run, waarbij links naar het Maxima ziekenhuis zou kunnen. U gaat echter naar rechts. De Run gaat over in de Burgemeester van Hoofflaan. Na de molen en de EMTE supermarkt (beide aan uw rechterhand) gaat u linksaf (Ooievaarsbek) en direct daarop weer linksaf. Dat is de ventweg van de Burg. v Hoofflaan. In een bocht naar rechts staat links de kerk en zijn er parkeerplaatsen.
-vanaf de rondweg Eindhoven kiest u de Karel de Grotelaan richting Veldhoven. U kunt nu verder lezen bij de bovenstaande routebeschrijving vanaf de N2. (verder lezen vanaf het woord Karel de Grote)
-
vanuit Eindhoven Noord is het goed te doen om bij Novotel de N2 richting Maastricht te nemen. U kunt nu verder lezen bij de bovenstaande routebeschrijving vanaf de N2.
-op de fiets is het ca. 7 km vanuit centrum Eindhoven en kunt u bovenstaande beschrijving vanaf rondweg volgen.
-vanaf CS station NS Eindhoven kunt u kiezen uit de buslijnen
 19  Uitstappen  bij ziekenhuis MMC. (bestemming Bladel)
 20  Uitstappen op Burg. van Hoofflaan  (ook bestemming Best)
402  Uitstappen op Bossebaan   (bestemming Sondervick)
 15 Uitstappen Burg. van Hoofflaan (bestemming MMC)
319 Uitstappen ASML gebouw 4 (bestemming Reusel)